Zoom 2006

Zoom 2006

Descriere film Zoom 2006

Genul filmului: Actiune, Aventura, Familie

Limba: Engleza

Premii: 4 castiguri & 8 nominalizari.

Lansat la data: 11 Aug 2006

Durata filmului: 83 minute

Nota IMDB: 4.2/10

Actori:
Tim Allen
Courteney Cox
Chevy Chase

Vor salva lumea …. daca ajung acasa pana la cina.

Zoom (2006) Peter Hewitt este regizorul unui film acceptabil , putin cam infantil tinand cont de interpretarea actorilor , dar cred ca si tinta acestuia a fost publicul de varste mai mici . Zoom este o comedie ce-l are in rolul principal pe Tim Allen , un actor care dupa parerea mea a cam imbatranit si astfel de filme nu i se mai potrivesc . Dar regizorul a stiut sa profite de acest aspect si a mai mascat penibilul rolului lui Allen .

Fostul supererou Jack Shepard ( cunoscut si drept Capitanul Zoom) este chemat inapoi la datorie pentru a transforma un grup de copii rasfatati intr-o noua generatie de supereroi si pentru a salva lumea de la distrugere . In urma deciziei Academiei UltraSecrete , are loc o auditie la care se prezinta tot felul de tineri cu puteri supranaturale . In cele din urma , Dylan , Summer , Tucker si Cindy sunt alesi in viitoarea echipa .

Ca la orice film , inainte de a-l viziona , caut si eu pe internet un trailer , eventual niste scene , pentru Zoom (2006) a fi convins daca se merita sa-l vad . Trailerul mi-a lasat o impresie buna , dar filmul propriu zis mi-a anulat falsa impresie si mi-a aratat din nou aceasta tactica americana de a atrage publicul prin intermediul mediatizarii excesive . Zoom este o comedie buna pentru o seara din timpul saptamanii cand vii obosit de la scoala sau de la servici si simt nevoie de relaxare . Glumele sunt mai slabute , dar te pot face sa schitezi cateva zambete . Daca vei ignora finalul total previzibil , poate chiar vei ramane cu cateva faze mai reusite de pe parcursul actiunii .

Trailer Zoom 2006

Rating: 7.0. From 1 vote.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Zoom 2006?