Warcraft: The Beginning (2016)

Warcraft: The Beginning (2016)

Descriere film Warcraft: The Beginning 2016

Genul filmului: Actiune, Aventura, Fantezie

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 10 Jun 2016

Durata filmului: 123 minute

Nota IMDB: 7.6/10

Actori:
Travis Fimmel
Paula Patton
Ben Foster
Dominic Cooper

Regizorul Duncan Jones reuseste sa dea viata si sa transpuna pe marile ecrane povestea unui joc faimos. O lume plina de fantezie in care diverse specii convietuiesc intr-o societate medievala.

Tema principala a filmului Warcraft este batalia epica dintre rasa umana si orci. Cu toate acestea conflictul principal se oglindeste in incercarea de a spune o poveste care urmareste sa se desprinda de faima jocului original.

Anul 2016 pare a fi anul filmelor adaptate dupa benzi desenate si jocuri video, iar Warcraft promite sa nu dezamageasca.

Rasa orcilor paraseste tinuturile natale din Draenor pentru a ataca rasa pasnica a oamenilor din Azeroth si pentru a le cuceri tinuturile. In urma confruntarii o rasa va iesi biruitoare iar cealalta isi va accepta soarta. Doi eroi se fac remarcati de pe fiecare front, iar acestia sunt destinati sa scrie soarta rasei lor.

Durotan, soldat in armata orcilor este printre putinii care pune la indoiala si isi exprima nemultumirea fata de brutalitatea acestui atac si crede ca o cale amiabila de a aborda acest subiect poate da rezultate mai bune. Omologul sau in armata oamenilor este Anduin Lothar, un cavaler devotat regelui sau.

Cu peste 2000 de scene care au efecte speciale de ultima generatie Warcraft promite sa se ridice la inaltimea asteptarilor fanilor jocului online. Echipele de designeri vestimentari, efecte vizuale si rechizita au reusit sa transpuna in realitate o serie de personaje fictive si o lume fantastica ce ar fi parut imposibil de recreat in urma cu doar 10 ani.

Trailer Warcraft: The Beginning 2016

Conform imdb.com filmul Warcraft 2016 a obtinut un punctaj de 7.9 ceea ce il situeaza destul de sus in clasamentul filmelor bune.

No votes yet.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Warcraft: The Beginning 2016?