Wall E (2008)

Wall E (2008)

Descriere film WALL·E 2008

Genul filmului: Animatie, Aventura, Familie

Limba: Engleza

Premii: A castigat un Oscar. Alte 86 premii & 85 nominalizari.

Lansat la data: 27 Jun 2008

Durata filmului: 98 minute

Nota IMDB: 8.4/10

Actori:
Ben Burtt
Elissa Knight
Jeff Garlin
Fred Willard

Andrew Stanton a realizat inca o animatie excelenta, dupa productiile anterioare precumRatatouille,Monsters Inc,Toy Story,Toy Story 2, si aceea este Wall-e.

Va intra cel mai probabil, in cursa pentru Oscar, alaturi de Madagascar Escape 2 Africa si Kung Fu Panda.Presimt ca Wall-e va castiga Oscarul anul acesta si nu neaparat pentru faptul ca are ca personaj principal un robotel ce curata planeta de gunoaie, ci pentru ca, din toate cele 3 animatii, este singurul care reuseste sa transmita un mesaj specatorilor, desi are foarte putine replici si acela esteProtejati planeta pana nu e prea tarziu.

Actiunea se petrece in anul 2700 cand intreaga planeta este acoperita de gunoaie, iar o adunatura de robotei are ca misiune curatirea pamantului,ceea ce ar trebui sa il faca din nou locuibil.Dar cum nimic nu merge cum ar trebui pe Pamant, Wall-e este singurul robotel ramas operational de pe planeta.O intreaga planeta pentru un singur robotel, este coplesitor.

Singuratatea pune stapanire pe micutul Wall-e, pana intr-o zi, cand pe Pamant ajunge Eva, un alt robot, trimis de oamenii din spatiu, sa verifice conditiile de pe Terra. Wall-e se indragosteste de Eva, care il poarta pe acesta prin Univers.Filmul este emotionant, trimitand un mesaj cat se poate de clar pentru fiecare dintre noi Protejati planeta! Wall E (2008)

La cat de mult se preocupa oamenii de protejarea planetei, si la cat de multe resurse ale acesteia consuma, nu cred ca oamenii vor mai exista si in anul 2700, cum este in film.Eu as da un pronostic de maxim 500 de ani.Iar atunci va dainui o liniste ca de mormant pe toata Planeta, care va arata ca dupa Apocalipsa, care tocmai s-a produs.Si atunci vor dori cu ardoare, sa dea timpul inapoi.Dar scurgerea timpului este ireversibila,asa ca nu ne ramane decat sa ne trezim cu totii din aceasta stare de nepasare, stare de consumatori inraiti,care golesc frigider dupa frigider, magazin dupa magazin, depozit dupa depozit, si tot asa.

Trailer WALL·E 2008

Desi are foarte putin dialog, Wall-e este o animatie care m-a marcat si care ma determina sa v-o recomand cu cea mai mare caldura.O animatie de vazut, oricand, la orice ora.O animatie, cum nu cred ca se va face prea curand.

Nota noastra este 10, cu cele mai sincere felicitari producatorilor si tuturor celor care au contribuit la acest film. Inca o animatie marca Pixar, care face furori.

No votes yet.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul WALL·E 2008?