The Maze Runner: The Death Cure (2018)

The Maze Runner: The Death Cure (2018)

Descriere film The Maze Runner: The Death Cure 2017

Genul filmului: Actiune, SF, Thriller

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 17 Feb 2017

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Ki Hong Lee
Dylan O'brien
Kaya Scodelario
Thomas Brodie-sangster

Maze Runner, una dintre trilogiile fenomen ale ultimilor ani, comparabila cu Hunger Games sau Divergent se va incheia in anul 2018 cu ultima parte The Death Cure.

Aceasta ultima parte a trilogiei vine dupa Maze Runner the Scorch Trials, film lansat in 2015 care urmarea povestea eroilor dupa ce parasesc labirintul. Partea a doua nu a fost cotata foarte bine de imdb (6.4/10) sau de criticii de film, iar acesta este unul dintre posibilele motive pentru care partea a treia se lasa atat de mult asteptata.

Fara un trailer oficial, nu este clara directia exacta in care se va indrepta firul actiunii dar este clar ca pana a ajunge la o concluzie, filmul ii va tine cu rasuflarea taiata pe fanii seriei. Singurul indiciu pe care producatorii l-au dat pana in acest moment este faptul ca supravietuitorii vor pleca in cautarea unui mod de a vindeca boala misterioasa care ameninta viitorul omenirii.

Initial, programat pentru a fi lansat pe data de 17 februarie 2017, filmul este acum intarziat cu aproape un an dupa ce actorul Dylan O’Brien care joaca rolul principal a fost serios accidentat in martie, in timpul filmarilor. Actorul este inca in proces de recuperare, insa conform surselor oficiale, viata nu i-a fost pusa in pericol de accidentare. Este neclar cand vor fi reluate filmarile. Filmul va fi regizat tot de Wes Ball.

Trailer The Maze Runner: The Death Cure 2017

Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul The Maze Runner: The Death Cure 2017?