The Legend of Tarzan 2016 – Legenda lui Tarzan

The Legend of Tarzan 2016 – Legenda lui Tarzan

Descriere film The Legend of Tarzan 2016

Genul filmului: Actiune, Aventura

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 01 Jul 2016

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Margot Robbie
Alexander Skarsgård
Samuel L. Jackson
Christoph Waltz

Au trecut multi ani de cand barbatul cunoscut sub numele de Tarzan a parasit jungla pentru viata din Londra alaturi de sotia sa Jane. Dupa tot acest timp, este invitat din nou in Congo pentru a deservi rolul de emisar al Parlamentului. Toata aceasta poveste nu este nimic altceva decat un plan complex menit sa il foloseasca pe Tarzan intr-un complot determinat de lacomie si razbunare pus la cale de catre capitanul Leon.

Dupa primul trailer al filmului, review-urile sunt in principal pozitive, motiv pentru care critcii de film se asteapta ca Legenda lui Tarzan sa fie un hit in cinematografe. Filmul care este in lucru inca din 2003 este inspirat de franciza „Piratii din Caraibe” si nu urmareste povestea originala din Trazan ci cu o varianta in care Tarzan traieste deja in Anglia cu Jane Porter ( Margot Robbie). Invitat inapoi in Congo pentru a superviza comertul in favoarea parlamentului Britanic, Lord-ul Greystoke se retransforma incet dar sigur in Tarzan.

Alexander Skarsgard, actorul principal care joaca rolul lui Tarzan a descris filmul intr-un interviu recent drept „un film despre un barbat care incearca sa fie ceea ce nu este iar pe parcurs se reintoarce la latura sa instinctuala, animalica”. Actorul a fost ales pentru rol pe criterii ce tin atat de aspectul fizic cat si de personalitate.

Pe de alta parte, exista voci care considera ca trailerul prezinta un film prea generic, povestea unui erou si a unei dominte la ananghie, un cliseu cinematografic de care multi cinefili sunt deja suprasaturati. Criticii cad totusi de acord ca filmul arata foarte bine din punct de vedere al efectelor vizuale.

Trailer The Legend of Tarzan 2016

Rating: 7.0. From 2 votes.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul The Legend of Tarzan 2016?