Suicide Squad (2016)

Suicide Squad (2016)

Descriere film Suicide Squad 2016

Genul filmului: Actiune, Aventura, Crima

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 05 Aug 2016

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Margot Robbie
Cara Delevingne
Ben Affleck
Scott Eastwood

Dupa ce cinematografele din toata lumea au fost inundate de filme cu super eroi, Suicide Squad, un film despre anti eroii care pot salva ziua pare o schimbare binevenita. Cu o distributie impresionanta si un scenariu care se desprinde de tipicul filmelor inspirate de benzi desenate, acest film promite sa fie diferit in cel mai nebunesc si original mod.

Povestea filmului este simpla dar deschide o lume intreaga de posibilitati: o agentie guvernamentala secreta recruteaza super criminalii universului benzilor desenate pentru a misiuni de guerila extrem de periculoase. In schimbul colaborarii, criminalii care sunt preluati din inchisori de maxima securitate primesc reduceri ale sentintelor.

Ofiterul de securitate Amanda Waller este convinsa ca doar un grup de super antieroi poate invinge un pericol misterios cu care se confrunta. Pentru aceasta misiune este gata sa inarmeze cei mai periculosi criminali din lume si sa ii trimita in misiune.

Este clar ca filmul trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor si entuziasmul creat pentru a face o figura frumoasa in box office. Daca are succes este foarte posibil ca Suicide Squad sa schimbe modul in care eroii negativi din universul DC Comics sau marvel vor fi prezentati in productiile cinematografice.

Trailerul oficial prezinta un film plin de actiune si umor negru. Will Smith, Margot Robbie si Jared Leto fac o prima impresie excelenta in rolurile emblematice in care au fost distribuiti.

Trailer Suicide Squad 2016

The Telegraph avertizeaza ca filmul Suicide Squad 2016 va fi unul violent, intunecat si potrivit doar pentru un public matur.

Rating: 7.0. From 1 vote.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Suicide Squad 2016?