Robinson Crusoe 2016

Robinson Crusoe 2016

Descriere film The Wild Life 2016

Genul filmului: Animatie, Aventura, Comedie

Limba: Engleza, franceza, germana

Premii: 1 premiu

Lansat la data: 09 Sep 2016

Durata filmului: 90 minute

Nota IMDB: 5.3/10

Actori:
Ron Allen
George Babbit
Laila Berzins
Ilka Bessin

Robinson Crusoe, unul dintre cei mai celebrii supravietuitori ai literaturii si marilor ecrane se intoarce in anul 2016, insa de data aceasta in versiune animata. Povestea naufragiatului care reuseste sa supravietuiasca singur pe o insula aparent pustie este reinterpretata pentru audiente de toate varstele intr-unul dintre filmele animate cele mai anticipate ale anului.

Filmul se va indeparta de povestea clasica in care Robinson Crusoe este singurul protagonist, schimband accentul de pe supravietuitor pe cei care il ajuta sa supravietuiasca, simpaticele animale care locuiesc pe insula unde ajunge naufragiatul.

Tuesday este un papagal plin de viata si umor care traieste impreuna cu prietenii sai intr-un paradis virgin, inca neatins de om. Acesta este motivul pentru care atunci cand il descopera pe Crusoe, singurul naufragiat al unui vas scufundat de furtuna, simpaticele animale nu sunt sigure despre ce fel de creatura este vorba.

Bariera de comunicare dintre om si animal este sursa principala a umorului din film, Crusoe straduindu-se sa supravietuiasca cu ajutorul noilor sai prieteni cu care va invata noi cai de comunicare.

Pisicile salbatice de pe insula sunt antagonistul de care filmul nu pare sa fii avut neaparat nevoie. Acestea il ataca pe Robinson Crusoe si animalele cu care acesta traieste in armonie iar puterea prieteniei este ceea ce ajuta aceasta echipa neobisnuita sa triumfe pe final.

Trailer The Wild Life 2016

Ceea ce este interesant si atractiv la aceasta versiune a filmului clasic este faptul ca povestea lui Robinson Crusoe este de data aceasta spusa din punctul de vedere al animalelor, care devin naratori si personaje principale, observand particularitatile si ciudateniile acestei noi creaturi numite om.

Filmul promite sa fie un excelent film de familie pentru parinti cu copii mici.

 

Salvează

Salvează

No votes yet.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul The Wild Life 2016?