Resident Evil: The Final Chapter 2017

Resident Evil: The Final Chapter 2017

Descriere film Resident Evil: The Final Chapter 2016

Genul filmului: Actiune, Aventura, SF

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 27 Jan 2017

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Milla Jovovich
Iain Glen
Ruby Rose
Ali Larter

Resident Evil este una dintre primele francize cinematografice care a incercat sa preia succesul de la o serie de jocuri video. Din pacate pentru toti cei implicati in proiect, filmele nu au reusit sa satisfaca de fiecare data fanii genului. Resident Evil: The Final Chapter care urmeaza sa aiba premiera in anul 2017 este ultima sansa de a demonstra ca universul Resident Evil poate fi capturat cu succes pe marile ecrane.

Primul trailer oficial prezinta un scenariu de cosmar, orasul este in flacari, mutantii si zombii au pus stapanire pe strazile orasului iar cei cativa supravietuitori ramasi asteapta o salvare care intarzie sa apara. Premiza este clara, Umbrella, compania responsabila pentru bioterorismul care a adus lumea in acest stadiu, este mai puternica decat oricand.

Filmul preia actiunea de unde s-a incheiat ultima productie a seriei Resident Evil: Retribution. Umanitatea este pe cale de disparitie iar Umbrella pare sa fi reusit sa creeze un scenariu cu adevarat apocaliptic. Timpul nu este de partea lui Alice care este fortata intr-o cursa contra cronometru in care va incerca, impreuna cu aliati vechi si noi, sa salveze umanitatea de la pieire.

Una dintre cele mai interesante poze promotionale lansate pentru filmul Resident Evil Final Chapter este cea care prezinta o Alice vizibil imbatranita, ajunsa la varsta senioratului. Milla Jovovich care joaca rolul eroinei principale si-a asigurat fanii ca poza cu Alice batrana nu este finalul filmului.

Trailer Resident Evil: The Final Chapter 2016

Rating: 5.0. From 3 votes.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Resident Evil: The Final Chapter 2016?