Now You See Me 2 – Jaful Perfect 2 (2016)

Now You See Me 2 – Jaful Perfect 2 (2016)

Descriere film Now You See Me 2 2016

Genul filmului: Actiune, Comedie, Thriller

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 10 Jun 2016

Durata filmului: 115 minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Lizzy Caplan
Mark Ruffalo
Daniel Radcliffe
Morgan Freeman

Now You See Me (Jaful Perfect) a fost unul dintre blockbusterele verii 2013 si a cumulat suma impresionanta de 351.7 milioane de dolari. Now You See Me 2 se anunta a fi un succes la fel de mare ca si predecesorul sau si ajunge in cinematografele din Romania pe data de 17 iunie.

La doar un an dupa ce au reusit sa pacaleasca FBI-ul cu trucuri ingenioase, cei patru eroi se reintorc pe marile ecrane. Jaful Perfect 2 ridica iluzionismul si trucurile magice la un nou nivel castigand si de aceasta data publicul de partea lor. Echipa formata din actorii Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco si Lizzy Caplan se pregateste de un nou spectacol pentru a demasca un periculos magnat din industria tehnologica.

Actiunea se petrece dupa evenimentele din Now You See Me si se asteapta ca Walter - Daniel Radcliffe, fiul lui Arthur Tressler - Michael Caine, sa creeze o multe de probleme celor patru magicieni. Walter vrea sa faca dreptate si sa ii vada pe cei patru ca platesc pentru faptele lor care au cauzat ruinarea tatalui sau. Trailer-ul oficial divulga cateva secrete care vor face ca acest film sa se ridice cel putin la faima primului Jaf perfect. Locatiile unde se desfasoara actiunea sunt exotice si vor include scene de actiune palpitante.

Trailer Now You See Me 2 2016

Una dintre cele mai mari schimbari in Now You See Me 2 este faptul ca Henley Reeves nu mai face parte din grupul celor 4. In locul ei, prezenta feminina este Lizzy Caplan in rolul lui Lula.

Motivul pentru care frumoasa australianca Isla Fisher a refuzat intoarcerea in sequel se datoreaza in primul rand sarcinii si in al doilea rand probabil faptului ca aceasta aproape si-a pierdut viata in timpul filmarilor primului Now You See Me.

Regizorul Louis Leterrier care a lucrat pe platourile de filmare Now You See Me a refuzat sa se reintoarca pentru a isi continua munca, rolul de regizor pentru Now You See Me 2 fiind preluat de Jon M. Chu.

Rating: 10.0. From 1 vote.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Now You See Me 2 2016?