John Wick: Chapter Two (2017)

John Wick: Chapter Two (2017)

Descriere film John Wick: Chapter Two 2017

Genul filmului: Actiune, Crima, Thriller

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 10 Feb 2017

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Keanu Reeves
Bridget Moynahan
Ian Mcshane
Ruby Rose

John Wick se intoarce in 2017 pentru a isi relua rolul de asasin si a obtine razbunarea de care are nevoie pentru a se putea retrage cu adevarat. Dupa succesul din 2014 cand a fost lansata prima parte a filmului ce urmareste asasinul pensionat, anuntul unui sequel nu a luat prin surprindere fanii genului.

Este neclar din ce punct va fi reluata povestea din primul film ce a avut premiera in urma cu doi ani, insa este clar ca va fi vorba de o continuare doar privind titlul noii productii: John Wick, Capitolul Doi.

In prezent, filmarile la partea a doua sunt in curs de desfasurare insa primul trailer nu a fost inca lansat. Toate informatiile disponibile la momentul actual sunt data lansarii – 10 Februarie 2017, titlul si faptul ca regizorul primului film Chad Stahelski se intoarce si pentru urmatoarea parte a ceea ce ar putea deveni o trilogie.

Trailer John Wick: Chapter Two 2017

Keeanu Reeves, actorul care da viata lui John Wick a declarat ca urmatorul capitol va dezvolta si mai mult povestea personajului sau si va oferi o noua perspectiva in ceea ce priveste lumea asasinilor. Actorul promite ca si nivelul scenelor de actiune va fi mult peste primul film al seriei “Daca primul film a fost de centura neagra, acesta va fi centura neagra de trei dani” explica Keanu.

Rating: 10.0. From 2 votes.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul John Wick: Chapter Two 2017?