Jason Bourne 2016

Jason Bourne 2016

Descriere film Jason Bourne 2016

Genul filmului: Actiune, Thriller

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 29 Jul 2016

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Alicia Vikander
Matt Damon
Julia Stiles
Tommy Lee Jones

Filmul cunoscut cu titlul temporar de Bourne 5 este un thriller de productie Americana realizat de Paul Greengrass ce ii are in rolurile principale pe Matt Damon si Chrisopher Rose. Al 5-lea film din seria filmelor de spionaj Bourne, acesta urmeaza sa fie o continuare directa a titlului din 2012 The Bourne Legacy.

In momentul de fata nu sunt cunoscute detalii despre subiectul exact al filmului cu exceptia faptului ca actionea se va invarti, din nou, in jurului lui Jason Bourne. Matt Demon isi reia rolul in franciza, intrand in din nou in pielea lui Jason Bourne, de data aceasta vindecat de amnezie, dupa aproape 8 ani de pauza.

In ciuda faptului ca nu se cunosc multe detalii despre productie, site-uri de specialitate listeaza deja Jason Bourne pe lista potentialelor filme nominalizate la premiile Oscar in 2017. In lipsa altor informatii, se discuta mult in jurul titlului ales pentru film. Actorul principal, Matt Demon a explicat ca trecerea de la titlurile care contineau „lui Bourne” la un titlu simplu precum Jason Bourne marcheaza cumva despartirea de titlurile anterioare si o noua directie a seriei.

Dupa o serie care a discutat identitatea lui Bourne si drumul acestuia catre recapatarea identitatii, la finalul ultimului film protagonistul declara ca nu mai este Jason Bourne. Aceasta este premiza de la care porneste noul film iar Matt Demon asigura fanii ca numele va avea logica dupa vizionarea filmului. In film vor mai aparea si: Alicia Vikander, Vincent Cassel, Ato Essandoh, Maria Aaron Wapner, Neve Gachev, Riz Ahemd, Adam Gregory, Bill Camp, Stephen Kunken, Emerson Nwolie, Audrey Hendricks, Alexander Cooper.

Trailer Jason Bourne 2016

Rating: 6.5. From 2 votes.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Jason Bourne 2016?