Ghostbusters 2016

Ghostbusters 2016

Descriere film Ghostbusters 2016

Genul filmului: Actiune, Comedie, Fantezie

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 15 Jul 2016

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Chris Hemsworth
Melissa Mccarthy
Kristen Wiig
Kate Mckinnon

La 30 de ani dupa ce filmele Ghostbusters au fost un adevarat succes in lumea filmului, franciza se reintoarce pe marile ecrane. Regizorul Paul Feig isi transpune propria viziune in comedia supranaturala care a creat un adevarat cult in jurul sau. Un mix interesant de umor negru, glume inteligente si indraznete si evenimente ciudate sunt ingredientele care fac acest film nemuritor. Cu toate acestea nimeni nu stie cu exactitate ce va aduce Ghostbusters 2016.

Sequal, remake, prequal, nimeni nu poate spune cu exactitate ce ii va astepta pe fanii acestei francize pe marile ecrane, iar acest lucru pare sa ii infurie pe cei care au apreciat cu adevarat aceste filme in trecut. Varianta din 2016 pare a avea si parti bune precum: efecte speciale de ultima generatie, un cast format in intregime din femei sau faptul ca personajele iubite se reintorc - Slimer.

Din pacate o prima vizionare a trailerului pare sa sublinieze faptul ca varianta Ghostbusters 2016 cauta sa recreeze o multime de scene originale cu maximum de fidelitate. Acest lucru da un aer lipsit de originalitate filmului.

Trailer Ghostbusters 2016

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones si Chris Hemsworth salveaza lumea de fantome incepand cu data de 15 iulie in cinematografele din toata lumea.

No votes yet.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Ghostbusters 2016?