Doctor Strange (2016)

Doctor Strange (2016)

Descriere film Doctor Strange 2016

Genul filmului: Actiune, Aventura, Fantezie

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 04 Nov 2016

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Rachel Mcadams
Benedict Cumberbatch
Tilda Swinton
Mads Mikkelsen

Universul Marvel este in plina expansiune, iar numarul de filme cu super eroi pare sa se dubleze de la an la an. Este clar ca marii producatori de filme au de unde se inspira pentru cel putin un deceniu de filme spectaculoase.

Doctor Strange urmareste povestea unui medic chirurg care afla despre alte cai de a salva vieti atunci cand isi pierde capacitatea de a opera in urma unui accident. Premiza pare simpla dar plina de potential, asa cum este prezentata pe scurt pe site-ul IMDB "Dupa ce cariera ii este distrusa, un medic chirurg genial dar plin de aroganta primeste o noua sansa atunci cand este luat sub aripa unei vrajitoare, gata sa il invete misterioasele cai in care lumea poate fi protejata de rau".

Primul trailer al filmului a fost primit cu entuziasm atat de catre fanii universului Marvel cat si de catre criticii de film, care il descriu drept o intalnire bizara dar inspirata intre "Batman Begins" si "Inception". Este interesant faptul ca filmul va introduce prima data unul dintre cele mai misterioase personaje din universul Marvel "Sorcerer Supreme", insa este clar ca entuziasmul pentru film este in mare parte meritul lui Benedict Cumberbatch care va juca rolul principal.

Doctor Strange este unul dintre super eroii care se indeparteaza usor de formula clasica Marvel, combinand magia si paranormalul cu povestile cu care ne-am obisnuit deja despre eroi cu putere speciale care sunt intotdeauna gata sa salveze lumea. Din acest punct de vedere este posibil ca Doctor Strange sa reuseasca sa aduca in fata marilor ecrane un public care nu plateste de obicei bilete pentru filme cu super eroi.

Trailer Doctor Strange 2016

Rating: 10.0. From 1 vote.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Doctor Strange 2016?