Captain America: Civil War – 2016

Captain America: Civil War – 2016

Descriere film Captain America: Civil War 2016

Genul filmului: Actiune, Aventura, SF

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 06 May 2016

Durata filmului: 146 minute

Nota IMDB: 8.2/10

Actori:

Robert Downey Jr.
Scarlett Johansson
Sebastian Stan

La un an dupa evenimentele petrecute in Avengers: Age of Ultron, un alt incident international care se soldeaza cu pagube colosale are loc si implica echipa Avengers. Aceste actiuni determina guvernul sa puna in aplicare un program prin care sa se decida mult mai usor cand este nevoie sa apeleze la echipa de supereroi. Un act prin care toate persoanele cu superputeri trebuie sa se inregistreze.

Atunci cand Steve Rogers/Captain America incearca sa isi protejeze prietenul Bucky Barnes de la repercusiunile pe care le-ar avea acest act, acesta intra in conflict cu Tony Stark si duce la destramarea Avengers in timp ce lumea este amenintata de un nou inamic.

Pana in momentul actual, cei care au avut acces la preview-uri ale filmului par sa cada de comun acord ca acesta va fi cel mai bun film din universul Marvel pana in momentul actual. Pe langa personajele principale, respectiv Captain America si Iron Man, filmul aduce inapoi pe marile ecrane toti eroii Marvel aparuti pana in momentul actual in productii cinematografice.

Actorul de origine romana Sebastian Stan revine si el pe marile ecrane intr-unul dintre cele mai apreciate roluri ale sale de pana in acest moment - Winter Soldier, respectiv James Buchanan "Bucky", cel mai bun prieten al lui Steve Rogers.

Despre participarea sa la film, Sebastian Stan spune ca l-a lasat fara cuvinte, ca pe un copil intr-un magazin de bomboane in fata atator actori de mare calibru jucand rolul unor cunoscuti supereroi.

In incercarea sa de a isi proteja prietenul Steve Rogers/Captain America aduce de partea sa pe The Falcon, Scalet Witch si Hawkeye pe cand Tony Stark/Iron Man aduce in echipa sa pe Black Widow, Vision, War Machine si T’challa sau Black Panther, personaj care isi face debutul in acest film si va fi vedeta propriului sau film in Black Panther, programat pentru lansare pe 16 Februarie 2018.

Cel mai mare spoiler scos la iveala pana in acest moment de trailerele oficiale este prezenta lui Spiderman in film. Din cel de-al doilea trailer pare ca Spiderman este de partea echipei Tony Stark insa scena poate fi intentionat inselatoare.

Este inca neclara directia in care se va indrepta al treilea film din seria Captain America dar unii dintre primii critici de film care au avut ocazia sa vada preview-ul au numit finalul filmului „un rollercoster emotional si terifiant”.

Distributie:

Chris Evans in rolul lui Steve Rogers/Captain America: veteran al celui de-al doilea Razboi mondial si lider a partii Avengers care sunt impotriva inregistrarilor;

Robert Downey, Jr. in rolul lui Tony Stark/Iron Man: auto intitulat geniu, miliardar si filantrop;

Scarlett Johansson in rolul lui Natasha Romanoff/Vaduva Neagra: aliata cu Tony Stark fosta spion S.H.I.E.L.D;

Sebastian Stan in rolul lui Bucky Barnes/Winter Soldier: prietenul si aliatul lui Steve Rogers/Captain America care era crezut mort in misiune in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial;

Anthony Mackie in roulul lui Sam Wilson/Soimul;

Don Cheadle in rolul lui James "Rhodey" Rhodes/Masina de Razboi: aliat cu Stark si ofiter in Aviatia U.S.

Jeremy Renner in rolul lui Clint Barton/Hawkeye;

Chadwick Boseman in rolul lui T'Challa/Pantera Neagra;

Elizabeth Olsen in rolul lui Wanda Maximoff/Scarlet Witch;

Paul Rudd in rolul lui Scott Lang/Omul Furnica;

Tom Holland in rolul lui Peter Parker/Spider-Man.

Trailer Captain America: Civil War 2016

Rating: 10.0. From 1 vote.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Captain America: Civil War 2016?