Assassin’s Creed 2016

Assassin’s Creed 2016

Descriere film Assassin's Creed 2016

Genul filmului: Actiune, Aventura, Fantezie

Limba: Engleza

Premii: N/A

Lansat la data: 21 Dec 2016

Durata filmului: N/A minute

Nota IMDB: N/A/10

Actori:
Michael Fassbender
Marion Cotillard
Jeremy Irons
Brendan Gleeson

Anul 2016 este anul in care industria cinematografica incepe sa isi indrepte atentia catre industria jocurilor video pentru inspiratie. Colaborarea intre creatorii de film si creatorii de jocuri video nu este una noua, insa pare sa treaca la un nou nivel o data cu lansarea unor titluri precum Asassin’s Creed and World of Warcraft in acelasi an.

Asassin’s Creed este un film listat de IMDB sub genul actiune, aventura si fantezie. Povestea il urmareste pe Callum Lynch, jucat de Michael Fassbander, un barbat condamnat la moarte care este executat doar pentru a se trezi cateva ore mai tarziu in laboratorul unei societati secrete „Asasinii” care lupta impotriva Cavalerilor Templari.

Cu ajutorul unei tehnologii revolutionare, Asasinii reusesc sa il transpuna pe protagonist in pielea stramosului sau Aguilar, un Asasin din Spania secolului 15. Retraind experientele lui Aguilar, Callum capata incredibile abilitati in momentul prezent, necesare pentru a se lupta cu organizatia rivala.

Asassin’s Creed este un film pe care multi il asteapta cu nerabdare, in parte pentru ca va da verdictul daca cinematografia poate face „casa buna” c u industria jocurilor video. La prima vedere, filmul pare extraordinar, trailerul este tot ceea ce promite sa fie iar Michael Fassbender este perfect potrivit pentru rolul pe care il joaca. Scenele de actiune si luptele sunt realizate cu o coreografie extraordinara care promite sa readuca entuziasmul pentru acest tip de scene iar combinatia dintre prestatia actorilor si munca echipei de CG, pare, cel putin in trailer, sa fie fara repros.

Trailer Assassin's Creed 2016

Spre deosebire de alte filme care au incercat sa aduca un joc video in universul cinematografic, Assassin’s Creed este realizat in colaborare cu Ubisoft, creatorii jocului care sunt implicati profund in proiect iar acest lucru da autenticitate experientei.

No votes yet.
Please wait...

Ce parere ai despre filmul Assassin's Creed 2016?